Revisions i certificacions de prestatgeries a Girona

A BCN-2000 fa més de 15 anys que proporcionem solucions integrals d’emmagatzematge, per això som la teva solució per a la revisió i els certificats de prestatgeries a Girona. L’ús continu de les mateixes i el progressiu pas del temps fa inevitable que sorgeixin rascades, cops o avaries a les teves prestatgeries. Per això, el nostre equip de professionals analitzarà i realitzarà un estudi del seu estat per tal de poder prevenir riscos o accidents futurs. Truca ja al 93 265 30 31 i deixa-ho tot a les nostres mans.

Cuida la teva seguretat i la dels teus treballadors, evita riscos fent revisions periòdiques, és molt comú que amb el pas del temps es produeixin danys interns que puguin afectar les estructures de les prestatgeries. Un cop verificat el correcte estat d’aquestes emetrem un document, on certifiqueu que les vostres estructures són segures i aptes per a l’ús d’emmagatzematge. Si detectes algun dany a les prestatgeries evita riscos i posa’t en contacte amb nosaltres, a BCN-2000 et proporcionarem un servei integral de manteniment, perquè davant de qualsevol possible incidència tinguis la seguretat d’estar recolzat per un gran equip de professionals.
Per a les teves revisions contacta amb BCN-2000

Des de BCN-2000 t’aconsellem que facis revisions dels teus prestatges, per tal d’evitar possibles accidents al teu magatzem. L’ús de les mateixes fa freqüent que sorgeixin frecs o cops que puguin afectar-ne l’estructura. Truqueu-nos i realitzarem un estudi complet del vostre estat, a més si detectem qualsevol possible cop que pugui posar en perill la vostra estabilitat, us proporcionarem un servei integral de manteniment per solucionar la incidència en el menor temps possible. Un cop tot estigui correcte emetrem un informe, on garantirem el correcte ús i funcionament de les mateixes. Recorda, per a les revisions de les teves prestatgeries truca ja al 93 265 30 31.

Professionals al teu servei

Allarga la vida útil de les prestatgeries, deixa que BCN-2000 s’encarregui de tot. L’ús de les mateixes fa freqüent que sorgeixin frecs o cops que puguin afectara la estructura de las mismas. Llámanos y realizaremos un estudio completo de su estado, además si detectamos cualquier posible golpe que pueda poner en peligro su estabilidad

Per a la inspecció de prestatgeries a Girona confia en un gran equip de professionals amb una llarga trajectòria al sector. Ens agrada la nostra feina i això es nota, per això ens esforcem cada dia més a poder donar-te serveis de qualitat i el millor tracte personalitzat. Truca ja al nostre número de telèfon 93 265 30 31 i informa’t de tot.