• info@bcn2000.com
  • C/ Ausias Marc, 141, 2º4ª Barcelona

Estanteríes metàl·liques industrials

Necessites una prestatgeria en particular? Busques una empresa que et proporcioni els sistemes de magatzematge adequats? BCN-2000 té tot el que busques, ja que a més del nostre ampli catàleg, si necessites alguna solució personalitzada, el nostre equip tècnic s’encarregarà de fer-ho. Explica’ns la teva idea i nosaltres ens encarregarem de tot. A més, en totes les nostres prestacions, comptaràs amb un servei integral perquè tu no hagis de preocupar-te de res, només del que és realment important, el teu negoci.

Busques prestatgeries de paletització o prestatgeries industrials a Girona? Vine a BCN-2000 i descobreix la nostra àmplia selecció. Aquest tipus de sistemes demmagatzematge són molt versàtils, ja que ofereixen múltiples possibilitats dadaptació tant de lespai, com del tipus de càrrega i, a més, amb una sola ullada, permet laccés immediat a totes les unitats. Si realment et preocupa el teu magatzem, deixa’ns ajudar-te a gestionar millor el teu espai, aquestes prestatgeries són la teva millor solució.

Contacta amb BCN-2000

No perdis més temps, per a qualsevol tipus de prestatgeria busca a BCN-2000, la teva empresa de confiança on trobaràs una àmplia selecció de sistemes demmagatzematge. Si dins del nostre catàleg no trobes el que busques, no et preocupis, explica’ns la teva idea i nosaltres ho fabricarem a la teva mida. Truca ja al 93 265 30 31 i informa’t de tot sense cap compromís, si ho desitges també estem disponibles per a tu al nostre correu electrònic: info@bcn2000.com. Aprèn a gestionar millor el teu espai amb BCN-2000, empresa de prestatgeries de confiança.

Quins avantatges ofereixen?

T’aconsellem la instal·lació d’entreplantes i entresolats a Girona, una gran solució per als teus problemes d’emmagatzematge.

Ens adaptarem sempre a tu oferint-te un servei integral professional i de qualitat.

Cantilever

Les estructures metàl·liques que es creen estan formades per unes columnes centrals on es cargolen uns braços en voladís encarregats de suportar les càrregues.

Amb aquest sistema d’emmagatzematge els materials llargs a emmagatzemar, malgrat el comprimento, tenen diversos punts de suport, reforçant l’estabilitat de la càrrega i evitant desplaçaments o corbats indesitjats de la mateixa.

 

Drive-In

Emmagatzematge per acumulació.
FIL : Primera paleta en entrar
darrera paleta a sortir.
Sistema ideal per a càmeres
frigorífiques.
Eliminació dels passadissos de
treball. Màxima utilització del
espai disponible.
Sistema adequat per emmagatzemar productes homogenis amb
baixa rotació i gran quantitat de
paletes per referència

Dinàmiques

Sistema idoni per a productes
peribles i de gran rotació.
FIFO : Primera paleta en entrar
primera paleta a sortir.
Perfecta rotació de les paletes.
Estalvi d’espai i temps a
la manipulació de les paletes.
Excel·lent control d’estocs.
Màxima capacitat de
emmagatzematge.

Shuttle

Sistema d’emmagatzematge semiautomàtic d’alta densitat que facilita la càrrega i la descàrrega de mercaderia a partir d’un carro elèctric.