• info@bcn2000.com
  • C/ Ausias Marc, 141, 2º4ª Barcelona

Reparacions de prestatgeries

Els teus prestatges han patit algun cop? Hi has detectat alguna avaria? Abans que aquestes petites incidències vagin a més i facin malbé l’estructura i l’estabilitat dels teus sistemes d’emmagatzematge, truca ja al 93 265 30 31 i deixa que BCN-2000 s’ocupi de les reparacions de les prestatgeries. Els nostres professionals sempre recomanen la revisió contínua de la resistència de l’estructura, ja que és molt freqüent que amb el pas dels anys i l’ús continuat de les mateixes s’ocasioni la pèrdua d’aquesta resistència. Per garantir l’ús òptim de les prestatgeries i, per descomptat, protegir la teva seguretat i la dels teus treballadors és necessari fer una revisió i certificació de qualitat.

Per a les teves reparacions de prestatgeries a Girona confia en la professionalitat i experiència que 15 anys de trajectòria al sector ens han aportat. La nostra feina no té secrets, la confiança que rebem dels nostres clients l’hem anat guanyant gràcies al nostre esforç i dedicació a cadascun dels nostres serveis prestats, a més, cada treball és únic, per això el nostre tracte és proper i completament personalitzat.


Allarga la vida útil de les prestatgeries

Allarga la vida útil de les prestatgeries, deixa que BCN-2000 s’encarregui de tot. Si tu mateix detectes algun cop o alguna anomalia a les teves estructures, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres, abans que vagi a més repararem la incidència i evitarem incidències futures.

Per a la inspecció de prestatgeries a Girona confia en un gran equip de professionals amb una llarga trajectòria al sector. Ens agrada la nostra feina i això es nota, per això ens esforcem cada dia més a poder donar-te serveis de qualitat i el millor tracte personalitzat. Truca ja al nostre número de telèfon 93 265 30 31 i informa’t de tot.