• info@bcn2000.com
  • C/ Ausias Marc, 141, 2º4ª Barcelona

Prestatgeries sense cargols Riveto

Les prestatgeries metàl·liques sense cargols són perfectes per a l’emmagatzematge de càrregues lleugeres, mitjanes, pesades. Es tracta d’un tipus de prestatgeria Riveto de gran versatilitat amb una àmplia gamma de possibilitats. Són recomanables tant per a magatzems secs com aquells magatzems més humits.

Des de Esnova, recomanem les prestatgeries sense cargols per ser resistents, estables i duradores. El seu ús és habitual tant en petites com en grans instal·lacions pel seu disseny atractiu. Les prestatgeries Riveto presenten un muntatge molt senzill, sense necessitat de cargols o reblons. Per instal·lar la teva prestatgeria sense cargols només cal un martell amb cap de niló.

Prestatgeries Riveto, una opció versàtil per a petits i grans magatzems

Aquest tipus de prestatgeries permeten una àmplia varietat de configuracions, ja que donen la possibilitat dafegir o treure nivells en qualsevol moment, en funció de les necessitats demmagatzematge. Cal destacar que les prestatgeries sense cargols són aplicables a diferents usos: bancs de treball, carros, prestatgeries amb usos específics com a emmagatzematge de bobines, pneumàtics o caixes.

Aquesta gamma de productes també permet crear altells i passadissos elevats. Una manera senzilla, ràpida i econòmica d aprofitar l espai i emmagatzemar càrregues.

Característiques bàsiques de les prestatgeries metàl·liques sense cargols Riveto:

  • Capacitats de càrrega lleugera, mitjana i pesada
  • Muntatge senzill
  • Disseny modular
  • Àmplia varietat d’accessoris per a múltiples aplicacions
  • Possible utilització en altura amb passadissos elevats.

Rack de paletització amb Bases Mòbils

Les prestatgeries Riveto per a carros de guiatge automàtic (AGV) uneixen el millor dels sistemes lleugers d’emmagatzematge i de la tecnologia més avantguardista.

Estan dissenyades perquè els vehicles AGV es desplacen pel magatzem de manera autònoma i efectiva, sempre sense necessitat d’intervenció directa de l’ésser humà.

Descobreix una de les millors opcions per automatitzar el teu magatzem.