Inspecció de prestatgeries

Les prestatgeries han passat alguna vegada una revisió tècnica? Si la resposta és negativa ja és hora que això canviï. Evita riscos futurs o possibles accidents laborals realitzant periòdicament inspeccions de les estructures de les prestatgeries. De vegades no som conscients que el pas del temps i el seu ús continu poden fer efecte en les seves estructures internes i, com a conseqüència, poden arribar a produir accidents laborals. Perquè sabem que el teu magatzem és una peça clau i fonamental en el desenvolupament del teu negoci, deixa’ns cuidar-lo i ajudar-te a gestionar-lo millor.

BCN-2000 és una empresa amb més de 15 anys d’experiència en la instal·lació i el muntatge d’estructures d’emmagatzematge. Comptem amb nombrosos serveis que us ajudaran a millorar la funcionalitat i capacitat del vostre magatzem. Vols saber-ne més sobre nosaltres? No ho pensis més i descobreix tot allò que el nostre equip tècnic pot fer per tu, a més, si necessites alguna prestatgeria en particular nosaltres te la fabriquem a la teva mida, perquè l’objectiu de BCN-2000 és fer-te la vida una mica més fàcil.

La teva empresa de revisions tècniques

Allarga la vida útil de les prestatgeries, deixa que BCN-2000 s’encarregui de tot. Si tu mateix detectes algun cop o alguna anomalia a les teves estructures, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres, abans que vagi a més repararem la incidència i evitarem incidències futures.

Per a la inspecció de prestatgeries a Girona confia en un gran equip de professionals amb una llarga trajectòria al sector. Ens agrada la nostra feina i això es nota, per això ens esforcem cada dia més a poder donar-te serveis de qualitat i el millor tracte personalitzat. Truca ja al nostre número de telèfon 93 265 30 31 i informa’t de tot.