• info@bcn2000.com
  • C/ Ausias Marc, 141, 2º4ª Barcelona

Entreplantes y altells

Les entreplantes com a solució logística ens aporten la possibilitat d’aprofitar l’alçada del magatzem com a espai optimitzat per a l’emmagatzematge de tota mena de mercaderies, adaptant-se al correcte flux de les persones i equips de manutenció.

Entreplantes per a magatzems industrials

Les entreplantes són estructures resistents compostes per una sèrie de bigues principals i secundàries suportades per pilars que dibuixen un espai diàfan d’emmagatzematge aprofitable tant en alçada com a nivell de terra, aconseguint grans llums vàlides per a l’emmagatzematge de grans càrregues o la instal·lació d’oficines.

El pis de la instal·lació pot ser metàl·lic o d’aglomerat, segons els ambients, el tipus de càrrega o les necessitats d’emmagatzematge.
Són estructures segures per als usuaris ja que la instal·lació inclou baranes tant al perímetre de l’entreplanta com a les escales d’accés, permetent instal·lar igualment portes de càrrega i descàrrega garantint la seguretat en els trasllats de les mercaderies a emmagatzemar.

Guanya espai al teu magatzem

Fabricarem les nostres entreplantes i altells adaptats a les teves necessitats i exigències d’espai, de manera que podem augmentar la distància entre pilars o fer el càlcul estructural per suportar el pes que les teves unitats necessitin. Truca’ns i ens desplaçarem fins al teu magatzem per analitzar i mesurar el terreny, ja que així et podrem assessorar millor d’acord amb allò que ens demanis. Recorda, si vols gestionar millor i aprofitar al màxim l’espai del teu magatzem pensa a BCN-2000, la teva empresa de prestatgeries de confiança.

Quins avantatges ofereixen?

Guanyar espai en magatzems: els sistemes d’emmagatzematge entreplantes permeten aprofitar l’alçada útil, duplicant l’àrea d’emmagatzematge de manera ràpida i senzilla.

Aquestes estructures permeten guanyar molt d’espai perquè permet doblegar o fins i tot triplicar la superfície útil del recinte mitjançant la instal·lació d’altells d’una o més plantes.